www.online-gitaarlerenspelen.com
Online gitaar leren spelen in 7 dagen!
IETS VOOR JOU?
Categorieën
Gitaar suggestie
Meest recente reacties
De sleutel tot succes - Hoe wordt je succesvol gitarist?

Sta jij ook altijd te genieten als je iemand gitaar ziet spelen? Waarom zou je als je makkelijk zelf gitaar zou kunnen leren spelen. En jouw favorieten liedjes kunt spelen. Veel mensen vragen zich af “zou ik dit ook kunnen” tuurlijk kun jij dit ook. Ik snap dat niet alles even makkelijk is voor iedereen, maar alles is te leren. Jong en oud. Dus geef niet op!

De sleutel tot succes – Hoe wordt je succesvol gitarist?

Als je iets wilt bereiken moet je je ervoor inzetten en voor de volle honderd procent voor gaan. En laat je door niemand vertellen dat iets niet kan. Als jij denkt iets te kunnen doen of iets jou gaat lukken dan kun je het of lukt het je ook. Laat je niet uit het veld slaan als het je na een paar keer proberen niet lukt. Haal diep adem en probeer het nog een keer.

Je kunt je vast niet meer herinneren hoelang het heeft geduurd totdat jij kon lopen.

Wat ik hier mee bedoel is:

Baby’s willen ontzettend graag leren lopen, dus gaan dit steeds weer opnieuw proberen. En als ze vallen dan proberen ze het nog eens en nog eens en nog eens. En als ze dan uiteindelijk redelijk kunnen lopen zullen toch nog af en toe vallen.

Dit is precies het zelfde met gitaar leren spelen. Je leert het met vallen en opstaan. Dus als je nooit begint met oefenen zult je het ook nooit leren.

Blijf gemotiveerd

Zonder inspirerend doel is het moeilijk om gemotiveerd te blijven. Elk doel wat voor jou de moeite waard, geeft je positieve energie. Een doel waar je niks aan vindt zal je ook nooit kunnen doen of leren. Focus jezelf op het goede. Het vermogen om in alles het goede te zien geeft je ook weer positieve energie. Als bijvoorbeeld weer eens een snaar van je gitaar springt dan is het positieve ervan dat je weer beter wordt in het stemmen van je gitaar.

Words of wisdom

Don’t look back with regret, look forward with hope.

If you think you can or you can’t you are always right.

Learn from your mistakes.

The way to get started is to quit talking and begin doing.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Like ons op Facebook
Google +
Linkpartners
IETS VOOR JOU?
Linkpartners