www.online-gitaarlerenspelen.com
Online gitaar leren spelen in 7 dagen!
IETS VOOR JOU?
Categorieën
Gitaar suggestie
Meest recente reacties
Design gitaar

 

Design gitaar

Het is al moeilijk genoeg om een gitaar te bouwen, maar om het hele design van een gitaar om te gooien met wel heel moeilijk zijn. Bij deze gitaar is het hele design van de gitaar opnieuw ingericht. De toonschroeven zitten nu onderaan de gitaar, waardoor het in één keer een hele andere look heeft. Het ziet er natuurlijk super gelikt uit, vooral door de materiaal keuze. Ik gok dat de bovenste laag van de body walnoten hout is en de onderste laag esdoorn. Door het verschil in hout keuze heeft het een mooi contrast van donker naar licht.

 

Het design van deze gitaar moet juist van de aparte body hebben. En als ik eerlijk ben heb ik geen idee wat de rare uitstekende metalen delen zijn, dus als iemand het weet heb ik ook weer iets geleerd.

 

Als je geïnteresseerd bent in design in het algemeen dan is het zeker de moeite waart om deze design site te bekijken.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Like ons op Facebook
Google +
Linkpartners
IETS VOOR JOU?
Linkpartners