www.online-gitaarlerenspelen.com
Online gitaar leren spelen in 7 dagen!
IETS VOOR JOU?
Categorieën
Gitaar suggestie
Meest recente reacties
Gitaar kopen: Ga je een gitaar kopen? Waar let je dan op?

Gitaar kopen: Waar let je op bij het kopen van een gitaar?

Als je van plan bent om gitaar te gaan leren spelen heb je natuurlijk ook een gitaar nodig om op te oefenen. Maar waar let je op?

Als je een gitaar gaat kopen zijn er een paar dingen die je op gevoel kunt doen. Iedere gitaar klinkt anders dan anderen,

Dus ga voor het geluid dat jou het meeste aanspreekt.

De gitaar moet natuurlijk ook lekker aanvoelen, ligt die lekker op de schoot? Gitaren komen tegenwoordig ook in allerlei soorten vormen en kleuren, wat natuurlijk ook belangrijk is als je een gitaar gaat kopen. Er bestaat natuurlijk ook zoiets als liefde op het eerste gezicht. Het is vreemd maar je kunt dan niet meer voor iets anders kiezen dan die. Maar maak niet overhaast een keuze.

Kijk vooral veel op het internet naar prijzen en alle andere dingen die je kunt vinden om de beste gitaar te kopen. Het beste is natuurlijk om naar de winkel zelf te gaan en wat rond kijken en advies vragen. Er is vast wel een winkel bij jou in de buurt die de gitaar heeft die jij zoekt. Als je een beginnend gitaar speler bent ga dan voor een gitaar met nylon snaren, dit is wat vriendelijker voor je vingers.

 

Prijs en kwaliteit: welke prijs en kwaliteit?

Kort en krachtig, hoe duurder hoe beter.

Je kunt vaak zien aan de prijs zien welke materialen ze gebruikt hebben voor de gitaar. Het licht vooral aan welk hout ze gebruikt hebben, als het tropische houtsoorten zijn dan kun je wel verwachten dat wat duurder word. Maar als beginner zou hier nog eens naar kijken. Als beginner gaat het erom dat je veel aan het spelen bent, want gitaar leer je alleen spelen door het te doen. Persoonlijk zou ik onder de €100 blijven, voor dit geld krijg je al een hele goeie gitaar. Perfect om gitaar op te leren spelen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Like ons op Facebook
Google +
Linkpartners
IETS VOOR JOU?
Linkpartners